NIPRO D.Med je zastupnik NIPRO Renal Care i Diabetes Care programa za Republiku Srbiju
Nipro program za hemodijalizu
Bezbedno i pouzdano
Uvek Pobednici !

Dijalizatori - bez Bisfenola-A

NIPRO je jedan od vodećih svetskih proizvođača dijalizatora. Zdravstvenom sistemu Republike Srbije jedino kompanija NIPRO može ponuditi dijalizatore izrađene bez toksične supstance Bisfenol-A. NIPRO dijalizatori su svetski priznati i poznati po nesporno najboljem uklanjanju štetnih supstanci iz krvi, a pritom štedeći korisne, kao i po superiornoj biokompatibilnosti u odnosu na slične proizvode drugih proizvođača.

Primer za to je upravo izuzetno visok stepen uklanjanja mikroglobulina, koji su poznati kao uzročnik sindroma karpalnog tunela. Upravo ovaj sindrom se često viđa među pacijentima na višegodišnjem hroničnom programu lečenja hemodijalizom i sličnim dijaliznim tretmanima.

Drugi primer za kvalitet, koji NIPRO dijalizatori donose pre svega pacijentima, je stepen uklanjanja uremičnih štetnih supstanci visoke molekularne mase, pri čemu se izbegava gubitak albumina a što sve ima za rezultat smanjenje neželjenih dejstava, i bolji kvalitet života pacijenata.

Na kraju, još jedna bitna karakteristika NIPRO dijalizatora koja u značajnoj meri donosi boljitak pacijentu, je činjenica da se upravo prilikom korišćenja NIPRO dijalizatora promene parametara biokompatibilnosti tokom dijaliznog tretmana svode na najmanju moguću meru.

Uporedne karakteristike NIPRO dijalizatora sa sličnim proizvodima drugih proizvođača koji su uobičajeno dostupni pacijentima i medicinskim radnicima u Srbiji možete pogledati OVDE.

 

 Elisio™-H

 Vrhunski visokoprotočni (High-Flux) dijalizator bez prisustva Bisfenola-A , odlične   biokompatibilnosti, sa nepreveziđenim klirensima

 
 

Elisio™-M

Vrhunski srednjeprotočni (Mid-Flux) dijalizator bez prisustva Bisfenola-A , odlične biokompatibilnosti, sa nepreveziđenim klirensima

 
 

Elisio™-L

Superiorni niskoprotočni (Low-Flux)  dijalizator bez prisustva Bisfenola-A , odlične biokompatibilnosti, sa nepreveziđenim klirensima

Pročitaj više >