NIPRO D.Med je zastupnik NIPRO Renal Care i Diabetes Care programa za Republiku Srbiju
Nipro program za hemodijalizu
Bezbedno i pouzdano
Uvek Pobednici !

Elisio™-M

Vrhunski srednjeprotočni (Mid-Flux) dijalizator sa neprevaziđenim klirensima i bez prisustva Bisfenola-A. NIPRO Korporacija je proizvela ovaj dijalizator kao odgovor na svetske trendove u hemodijalizi, t.j. postepeno prevazilaženje niskoprotočne dijalize kao oblika dijaliznog tretmana koji nije dovoljno efikasan i dugoročno gledano nije dobar za boljitak pacijenta.
Ne sadrži BISFENOL-A što ga značajno izdvaja i stavlja daleko iznad konkurentskih proizvoda drugih proizvođača .
Elisio™-M dijalizator je poslednja reč vrhunske tehnologije iz oblasti dizajna i proizvodnje dijalizatora koji sa svojom originalnom Polynephron™ membranom ali i svim ostalim funkcionalnim elementima predstavlja jedinstvenu celinu spremnu da ispuni i najzahtevnija očekivanja današnjih trendova hemodijalize i ostalih dijaliznih tretmana.

Sa svojim vlaknima, kućištem i oglavcima bez prisustva Bisfenola-A (BPA) ovaj dijalizator predstavlja potpuno novi koncept brige o pacijentu, korisniku, ali i životnosj sredini. Ovaj dijalizator smanjuje količinu emisije štetnog ugljen-dioksida prilikom proizvodnje, transporta i odlaganja.

Osnova za dizajn ovog dijalizatora bila je funkcija ljudskog bubrega i način na koji je priroda formirala nefron, kao njegovu bazičnu funkcionalnu jedinicu.

Elisio™-M dijalizator možda izgleda slično drugim proizvodima ove vrste, ali ga njegova originalna i jedinstvena Polynephron™ membrana, ali i ostale komponente dijalizatora jasno izdižu iznad sličnih konkurentskih proizvoda.

NIPRO Korporacija je Elisio™-M dijalizator proizvela tako da ne sadrži Bisfenol-A i DEHP ftalat. BIsfenol-A je disruptor endokrine funkcije, kao i DEHP ftalat, a redovna je komponenta materijala kao što su polikarbonat, polisulfon, epoksi smole i mnogi drugi.

Elisio™-M dijalizator pokazuje mnogo bolje funkcionalne karakteristike u odnosu na referentne dijalizatore drugih proizvođača. To je posebno istaknuto kada se radi o ß2 mikroglobulinu i mioglobinu. Polynephron™ membrana pokazuje odličnu biokompatibilnost (leukociti, C5a), kao i parametre trombogenosti (broj trombocita, TAT).

< Nazad