NIPRO D.Med je zastupnik NIPRO Renal Care i Diabetes Care programa za Republiku Srbiju
Nipro program za hemodijalizu
Bezbedno i pouzdano
Uvek Pobednici !

Program za hemodijalizu

NIPRO je jedan od vodećih svetskih proizvođača potrošnog materijala za hemodijalizu i tretmane vezane za dijalizu. Sa preko 30 godina neprestanog istraživanja i razvoja, NIPRO nastavlja da tržištu materijala za hemodijalizu predstavlja proizvode koji su odraz brige o svim korisnicima, prvenstveno brige o pacijentima, ali i o potrebama zdravstvenih radnika. Poštovanje potreba korisnika svojih proizvoda za hemodijalizu NIPRO je pretočio u najviše standarde kvaliteta sa akcentom na bezbednost korišćenja samih proizvoda. Ovako postavljene smernice, kao odraz poštovanja svakog korisnika, predstavljaju osnov uspeha NIPRO Korporacije i vodeće pozicije među proizvođačima medicinskih proizvoda iz ove oblasti.

 

Program za hemodijalizu NIPRO Korporacije uključuje filtere / dijalizatore, AVF igle za hemodijalizu, sisteme krvnih linija, kertridže sa bikarbonatom, hemostatske poveske / flastere, mašine za hemodijalizu i katetere.

U skladu sa specifičnim potrebama za hemodijaliznim materijalom u Republici Srbiji, DiAMED d.o.o. ima čast i zadovoljstvo da predstavi veliki deo ovog programa.

 

 

 

AVF igle za hemodijalizu

 

 

Mašine za hemodijalizu

 


 

Uređaji za preradu vode

 


< Nazad